вівторок, 12 грудня 2017 р.

Участь у круглому столі 07.12.17р.


07 грудня 2017 р. у методичному кабінеті Чернівецького ВПУ радіоелектроніки відбувся круглий стіл на якому зібралась творча група навчального закладу, що є учасником всеукраїнського експерименту «Стандартизація наскрізної соціально-психологічної моделі масового впровадження медіаосвіти у вітчизняну педагогічну практику», яке також відвідали майстри виробничого навчання та викладачі спецпредметів з професії «Фотограф (фотороботи)».

Засідання проводила заступник директора з НВирР Писаревська Г.М. з метою активізації творчого потенціалу викладачів та удосконалення і підвищення їх професійної та медіакомпетентності. Галина Миколаївна звернула увагу на медіаінформаційну безпеку учнів та формування на уроках здатності чинити опір деструктивним медіаінформаційним впливам – психологічним технологіям впливу.
Також прослухали виступи викладача історії Петровську Л.І. та викладача інформатики Пушкарьову О.М., які поділилася досвідом використання засобів медіа на уроках та про сучасні комплексні медіафеномени, популярні в молодіжному середовищі. 
На завершення обговорили медіаосвітні заходи у складі плану роботи навчального закладу, участі у всеукраїнських заходах з розвитку медіаосвіти та вирішили взяти активну участь у даному проекті, впроваджувати їх у свою роботу і постійно приймити участь у конкурсах, як по професії так і загальнорозвиваючих та відображати свої результати та досягнення у звітах та на блозі.
 Матеріали круглого столу та більш розгорнута інформація про даний захід знаходяться на блозі заступника директора з НВирР Писаревської Г.М., яка була організатором круглого столу.


Немає коментарів:

Дописати коментар