четвер, 16 листопада 2017 р.

Проведення відкритого уроку викладачем Пуюл Л.А.



Пуюл Людмила Анатоліївна провела 15 листопада 2017 року відкритий урок з спецдисципліни «Технології фоторобіт» на групі № 16 з професії «Фотограф (фотороботи)» 3 розряду на тему програми № 3 «Технака фотографування» на тему уроку № 24 «Високий та низький ключ».

Методичною метою відкритого уроку було показати методику використання програми «HotPotatoes 6» (для створення електронних різнопланових тестів та кросвордів) для опитування учнів.

Під час актуалізації опорних знань частина учнів розв’язували електронний кросворд, а решта – обговорювали правила та закони композиції своїх власних робіт, які вони відфотографували на виробничому навчанні на передодні, уточнюючи помилки на продемонстрованих фото.






Пояснення нового матеріалу розпочалося з Китайської філософії, де учні самостійно охарактеризували знак «Їнь-Ян». Використовуючи електронну презентацію і приклади робіт виконаних в даних техніках та демонструючи наглядне пристосування та обладнання викладач намагалась донести до учнів матеріал нової теми.




Під час закріплення нового матеріалу Людмила Анатоліївна була задоволена уроком, тому що учні з легкістю відповідали на запитання по новому матеріалу.



Немає коментарів:

Дописати коментар