пʼятницю, 6 жовтня 2017 р.

Семінар з проблеми: «Забезпечення якості формування професійних компетенцій учнів через використання інформаційно-комунікаційних засобів навчання»



05 жовтня 2017 року відбувся семінар з проблеми: «Забезпечення якості формування професійних компетенцій учнів через використання інформаційно-комунікаційних засобів навчання» в якому прийняли участь і делегація з нашого навчального закладу, а саме: Писаревська Г.М., Антонюк С.В., Пушкарьова О.М., Цап В.В. та Пуюл Л.А. 


В розрізі семінару ми відвідали відкриті уроки теоретичного та виробничого навчання з професії «Оператор комп’ютерного набору І (першої) категорії» та прослухали цікаву інформацію від виступаючих членів семінару. «Учитись ніколи не пізно, ділитись власним досвідом та брати щось цікаве від колег з інших навчальних закладів…» – це гасло я завжди використовую відвідуючи різні заходи такого плану.




На завершення усі учасники симінару отримали від організаторів ствідоцтва, хороший настрій підтримувався цікавим обговоренням, змістовими доповідями та затишною атмосферою, яку створювали усі учасники разом!





Немає коментарів:

Дописати коментар