пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Проведення семінару-практикуму для молодих майстрів

22 листопада 2018 року в кабінеті № 17 Чернівецького ВПУ радіоелектроніки відбувся семінар-практикум на тему: «Сучасні методи проведення уроку виробничого навчання», який підготувала та провела майстер виробничого навчання Пуюл Людмила Анатоліївна.




Відповідно до плану проведення семінару Людмила Анатоліївна розпочала із повідомлення загальних понять, таких як: урок, послідовність його проведення, методи актуалізації опорних знань учнів та методи активізації їх уваги для покращення сприйняття нового матеріалу. Детальніше було розглянуто методи проведення нестандартних уроків, застосовуючи ігрові технології під час опитування учнів.
Про умови проведення деяких ігор було розказано усно та продемонстровано у презентації процес їх проведення, а 5 ігор було проведено з учасниками семінару, а саме: «Так-Ні», «Брейн-ринг», «Хороші друзі», «Смачні фрукти» та «Лічилка».
Учасники семінару брали активну участь в іграх, розвиваючи свою професійну майстерність, а також відчули себе у ролі учнів відповідаючи на запитання. 








По закінченні семінару усі учасники отримали роздруковані матеріали зі зразками різних ігор, які можна впроваджувати у свою роботу під час проведення уроків виробничого навчання у різних групах.

Немає коментарів:

Дописати коментар